dilluns, 25 d’abril del 2016

CONCURS APILO XII



Aquest curs ens hem inscrit al concurs Missió Apilo XII. És un concurs on poden participar totes les escoles de Catalunya i consisteix en recollir el màxim de piles gastades i portar-les a l’escola per reciclar-les. Les tres escoles que recullin més piles per alumne seran les guanyadores de la nova edició 2016 i rebran un dotació econòmica.

Són objecte del concurs les piles i acumuladors portàtils (pila botó, acumulador o bateria que pugui portar-se amb la mà i no sigui industrial ni d’automoció).




SABIES QUE ?...

Al nostre planeta, les substàncies i materials de les piles poden afectar la qualitat de l’aigua, l’aire i la terra en la que viuen els nostres peixos, aus, plantes i… a nosaltres mateixos! Amb el reciclatge, a més de protegir el medi ambient, estalviem valuosos recursos reutilitzant moltes d’aquestes substàncies i materials.

La normativa europea i estatal estableix que a partir de l’any 2015 s’ha de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment a Catalunya només recollim el 34%. Per tant, per complir amb la normativa hem d’incrementar la recollida selectiva de piles de forma significativa. Per aquest motiu, és molt important la participació de totes i cadascuna de les escoles.



Us animem a participar i recollir el màxim de piles possibles! Podeu recollir piles dels vostres familiars, veïns, amics, coneguts... i portar-les a l’escola! A l’entrada principal trobareu el contenidor de la “Missió Apilo”!



Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada